Obavještavaju se svi polaznici nogometne škole da će se odsad na ulazak na terene koristiti zapadni dio, odnosno ulaz kod umjetne trave. Također sva djeca bi bilo poželjno da dođu već obučena za trening ili utakmicu, tek u iznimnim slučajevima ukoliko to nisu već napravili, moći će se koristiti svlačionice, ali samo za svrhu presvlačenja i bez zadržavanja u njoj.

Također, privremeno je onemogućeno prisustvo svim gledateljima na svim utakmicama, tako i nogometne škole, te molimo roditelje za razumjevanje.

Ove mjere su na snazi sve do njihovog opoziva.

Zahvaljujemo se svima na razumjevanju.

VAŠA NK BISTRA! 

 

 

Najava utakmica 26.10. - 1.11.

Petak, 30.10.

Bistra: BISTRA - BREGANA, 1 "A" NSSŽ

Prstići - 19:00/Limači - 20:00

Subota, 31.10.

Bistra: BISTRA - ZELINA

Ml. Pioniri 10:00 / St. Pioniri 11:30

Kajzerica: LOKOMOTIVA - BISTRA, 1.NL Središte

Kadeti 10:00 / Juniori 12:00 

 

POBJEDA SENIORA U GRABI!

TREŠNJEVKA - BISTRA 5:6

U pravoj triler utakmici 12.kola 3.HNL SREDIŠTE, u zagrebačkoj Grabi, naša momčad je bila sudionik prave jedne nogometne poslastice! U utakmici punoj preokreta, golova i odličnih poteza, naša momčad je 2teniskim rezultatom" odnijela sva 3 boda protiv odlične momčadi Trešnjevke.

Čak je i prvo poluvrijeme bilo obilato golovima (završilo 3:1 za domaćina), ali onda u drugom poluvremenu naša momčad zabija čak 4 gola i preokreće na 3:5! Nedugo zatim domaćin dolazi na 4:5, no naši u 87.min postižu još jedan i odlaze na 4:6.

Domaćin se ne predaje i postiže 5.pogodak u sudačkoj nadoknadi, krenula je tada opća jurnjava na terenu, ali naša momčad je izdržala sve nalete.

Čestitke momčadi trenera Gulića, mahom sve mladih dečkiju, ali jako dobro pripremljenoj.

U sljedećem kolu, kod kuće dočekujemo momčad Segeste.