REZULTATI NOGOMETNE ŠKOLE (21./22.11.): VELIKE POBJEDE JUNIORA I KADETA

JUNIORI: BISTRA - SESVETE 2:1

Juniori su u odličnoj utakmici pobjedili 3.-plasiranu ekipu Sesvete kreirajući preokret u drugom poluvremenu! Fizički moćniji gosti su krajem prvog dijela poveli, da bi u drugom dijelu Petrović u 61. minuti izjednačio, a 5 minuta prije kraja Škarica iz kaznenog udarca donio veliku pobjedu protiv iznimno jakog suparnika. Čestitke našoj ekipi i treneru Brezaku na odličnom rezultatu i igri. U sljedećem kolu naša momčad gostuje kod Trnja. 


Rezultati i tablica

KADETI: BISTRA - SESVETE 2:0

Kadeti su konačno naplatili svoje dobre igre iz prošlih kola gdje ih nije mazio rezultat, ali ovaj put su zasluženo sa 2:0 savladali Sesvete. Lučak i Vranić su bili strijelci za našu momčad. Čestitke ekipi i treneru Pažinu.

Rezultati i tablica

PIONIRI: BISTRA - SAMOBOR 0:1

Pioniri su tvrdoj i teškoj utakmici poražen od gostiju iz Samobora. Jedan pogodak u utakmici sa vrlo malo prilika je bio dovoljan da gosti uzmu sva 3 boda. Unatoč porazu naša momčad je zasad čvrsto na 6.poziciji na tablici te vjerujemo da će na proljeće zasigurno uhvatiti korak za vrh ljestvice.

Rezultati i tablica

MLAĐI PIONIRI: BISTRA - SAMOBOR 1:2

Mlađi pioniri su, oslabljeni mnogim izostancima igrača, ipak iznenađujuće poraženi od Samobora. U utakmici u kojoj je naša momčad dominirala, stvarala šanse, ali iste i promašivala, gosti su iz rijetkih šansi postigli 2 gola i, kao i stariji pioniri, odnijeli sva 3 boda. Ipak naši dečki su i dalje u samoj borbi za vrh, tri kluba su se izdvojila od svih i vjerujemo da će naši dečki na proljeće pružati jednako dobre igre i rezultate.

Rezultati i tablica

I mlađim i starijim pionirima ovo je bila posljednja utakmica prvenstvenog dijela natjecanja, slijedi zimska stanka do veljače/ožujka kada će se nastaviti drugi dio sezone.


NAJAVA: BOGATA NOGOMETNA SUBOTA U DONJOJ BISTRI