MLAĐI PIONIRI 2 OSVOJILI NASLOV PRVAKA 2.LIGE NSZŽ!

Još jedan veliki uspjeh jedne od ekipa Nogometne škole!

Mlađi Pioniri 2, djeca rođena 2010. godine, osvojili su naslov ukupnog Prvaka u 2.ligi NSZŽ! Kažemo ukupnog jer osim toga što su osvojili 1.mjesto u regularnom dijelu natjecanja, u razigravanju sa pobjednikom druge skupine, Jaskom Vinogradar, naša momčad je u dvije utakmice ukupno bila bolja i zasluženo osvojila naslov!

U prvoj utakmici, igranoj u Bistri je naša momčad deklasirala goste sa 6:0, dok je u uzvratu Jaska bila bolja, ali sa rezultatom 5:4, i sa ukupnih 10:5 proslavila naslov na prelijepom igralištu u Mladini!

Valja spomenuti još jedan podatak da je tijekom cijelog prvenstva, trener Boris Pranjić koristio još mlađe igrače, one 2011. pa ponekad i 2012. godište, a to je još veća stvar kad se zna da je ova liga zapravo za 2009. godište te je ovaj uspjeh tim još veći i značajniji!

Ne možemo se više nahvaliti riječima koje bi mogli uputiti našim ekipama, pa tako i ovaj put već samo možemo kratko i jasno reći da smo iznimno ponosni na naše dečke i trenera Pranjića, za sve prikazano tijekom cijelog prvenstva te ne sumnjamo da će ova generacija i u sljedećim sezonama jednako prikazivati kvalitetan nogomet u kojem ćemo svi zajedno uživati i radovati se.



BISTRA KUP (2013.godište) - RASPORED GRUPA I UTAKMICE